01-03-2017, 21:38 PM
(01-03-2017, 11:27 AM)h2rra Kirjutas: Ulatame Hr. MarkoN`le "õnge" ja õpetame "kala püüdma"Kõik klapid ei ole "reduktsioon klapid". on ka "ülevoolu klapp".Jällegi rõhutan, et tehnika vajab täpsust ja samuti õigete nimetuste kasutamist. ("glavlit kustutab selle teksti pärast jälle postituse.. olen valusalt astunud kellegi egole)
kui vene keelt, ei mõista, siis on aeglaselt ja piltlikult välja toodud kõik see põhiline hüdraulikast.
Parimat Härra
https://youtu.be/wlRbmVE0iqI alates 10 minutist algab täpsem jutt ja nimetused
Tänan väga selle abi eest aga kuidagi iroonitsedes on sinu sõnastus. Siin foorumis on see video juba üleval ja olen sellega tutvunud. Video on iseenesest hea,venekeelt ma muidugu väga ei mõista.
Ja muidugi tean,et sellel jagajal on ikka üks reduktsiooni klapp ja üks ülevoolu klapp. Ja tean kumb on kumb. Ehk jah mul sai pisut keeruline seletus aga tahtsin rääkida vaid ühes klapist. Siis foorumis on tõesti seda "täpsust ja õigete nimetuste kasutamis piisavalt" . Kirjutasin jah,et hüdraulika mu nõrk külg aga pidasin silmas just selle puulõhkuja ehitamise juures vaja minevates oskustest/teadmistest metallitöö ja elektri teema on kõvasti tugevama põhjaga. Soovisin vaid ,et keegi tark kirjutaks kuidas seda rõhku muudetakse(kust ,kuidas ja mida keeratakse) ,mina mõtlen selle ise ka välja kui natuke mõtlen aga kui keegi teine kes tutvub aastate pärast selle teemaga siis ehk leiab midagi vajaliku endale.
Ei saa aru mis egost Sa siin räägid?