supp liiga lahja???

mina ka näiteks leian et võrreldes teistega on siinne olukord täiesti talutav (plastiku ja rullnokkade suhtes). kuigi olen viimasel ajal märganud hüppelist plastikuhuvi kasvu mootorrataste foorumis. iga mõtlev inimene võiks pärast mõne teema lugemist siin foorumis aru saada, et tegemist on valdavalt vene ja teisi metallist rattaid austava seltskonnaga. ja kuigi see ei ole ilus saab siin foorumis rullnokk üldiselt pikki näppe... niiet isegi kui praeguste mootorrattafoorumi alaliikide nimetustes ei ole selgelt märgitud, et uued rollerid ja biked ei ole just õige teema saadakse sellest varem või hiljem niisamagi aru. selleasemel, et teha uus vene toodangu foorum võiks äärmise variandina teha bike\'i foorumi... sest metallist rataste foorum on meil ju tegelikult olemas. see bike\'i foorumi tegemine ei ole muidugi kaa põhimõtteliselt vajalik, sest see ju lihtsalt ei ole kuidagi üldse automoto moodi.

anyway... long story made short-suuremaid muudatusi ei olegi tegelikult vaja(see on vaid minu arvamus)

I'm so broke I can't even pay attention [Jimi Hendrix - Taking Care Of No Business]
Vasta

Sõnumeid selles teemas
supp liiga lahja??? - Autor: svenson - 24-04-2004, 20:28 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne