07-05-2017, 20:41 PM
(07-05-2017, 20:01 PM)maisalup Kirjutas:Politsei laod on varastatud kraami täis ja pole kellelegi tagastada, kuna puudub AVALDUS varguse kohta. Pätti kah ei saa kinnimajasse panna, sest puudub KAHJUKANNATAJA avaldus. Päti peab hommikul vabaks laskma... Varastatud asja tõendamiseks piisab eseme ID numbri üleskirjutamisest ja avalduses selle märkimisest. Parem veel kui tehtud pildid numbritest. Mingi võimalus "lotovõiduks" on siis ju olemas, kui "pilet" olemas(07-05-2017, 14:56 PM)linnuke Kirjutas:(07-05-2017, 05:57 AM)maisalup Kirjutas: Minul on kõik dokumendid lauasahtlis, hiljuti sai terve ports minema visatud, mõlema jalgratta omad ka seal olemas, kuid nüüd garantii läbi ja lähevad arvatavasti ahju ära...
Garantii garantiiks aga võimudele polnud raaminumbrit ette näidata.Ilma selleta oli Sorry mees....
No mina olen arvestanud, et kui mingine M mul rattad ära varastab, siis niikui nii enam seda üles ei leita, kuna tegu korraliku ja kerge alumiiniumraamiga rattaga...
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA