09-05-2017, 23:06 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-05-2017, 23:09 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
(09-05-2017, 11:05 AM)argo7up Kirjutas: Kes raha peale vihane pole, pöördub Pärnu kardaanimeistrite poole. Neil sõidab auto ka Eesti suurlinnade vahel. Need Tallinna tegelased kasutavad ära monopoli ning see hind on lihtsalt öeldes ebaviisakas.just see uba tegelikult ka mu postituse ridade vahel oli - tasakaalustuspink ei ole kindlasti odav ja mingi riskimarginaal tuleb ka sisse jätta, aga pinkide soetamise kulu võiks jääda eelkõige ikka seda rohkem vajava suurema tehnika kanda.
ka oli Autocardani suhtumine mu ühekordses kogemuses suht elitaarne: "värvimise võime ära jätta, aga hinda see ei muuda". Ma tõmbasin värvimisele kriipsu peale tegelikult seetõttu, et see "värvimine" ei ole ilmselgelt sel tasemel, mis nn roostekäki puhul mõtet omaks - kui teenuses oleks liivaprits + muundurid + eri krundid, oleks juba maalritöö samas hinnas.
ma jätsin Autocardaniga kauba katki - saame näha, kas ja millega nn kohalik töökoda üllatab. Mul on/oli samuti vaja mõõdu järgi riste leida ja vahetatagu juba siis ka ära: mu Opeli kardaan oli Laagri Sagros TÜV-l käies jutuks ning tassisin selle sinna. Peaksingi tegelikult uurima, kas ca kuu ajaga (ma tunnistasin ise, et kiiret mul selle asjaga ei ole) on seal ses osas mingit progressi olnud

(tasakaalustamise vajalikkuse juttu ei ole vast vaja rääkida: mitmes jupis väike ja kerge sõiduautokardaan omab inertsimomenti, mis on sarnane pooltelgedega: selle jutu puhumisel on vajadused juba kogu veermikuga seotud ja see läheb keskmisest teelegaalsetel kiirustel kulgevast igapäevasõidukiga võrreldes IMHO teisele mängumaale)
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"