Kuulge, ostaks selle Ikaruse 66 ära!

Denis, Zil on eraldi inimeste käes, kellel pole TAK-ga vähimatki seost. Pärnu Unicu inimesed hoiavad asjal silma peal. Seal olid ka algselt entusiastlikud inimesed koos, aga see sai otsa.

Lugedes vene ajakirjandusest kommentaare sealse bussiliikluse kohta, on mul hea meel, et TAK on ühe 260 taastamise käsile võtnud. Parem nüüd, kui üldse mitte. Venemaalt ei hakata neid kunagi sisse tooma.

Mul oleks ka väga hea meel, kui see Ikarus, mille piltidest siin kogu jutt alguse sai, saaks taastatud. Minu praktiline meel meenutab mulle aga kolm aastat kestnud LAZ-i taastamist, kui seda tegid ettevõttes kaks kindlat inimest päevast päeva ja ettevõtte raha eest. Ajad on aga muutunud.

Ma olen nõus aitama ajutise seisukohaga sellele bussile Viljandimaal, samuti hiljem elektrisüsteemi taastamisega, kuid märgatava rahalise panuseni ma ei küüni. 1/20 ostuhinnast oleks mulle vastuvõetav, aga sellest kordi suuremad veo ja taastamiskulud on mu jaoks ülejõu käivad.

Asp

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Kuulge, ostaks selle Ikaruse 66 ära! - Autor: denis23 - 27-04-2004, 22:41 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne