02-08-2017, 11:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-08-2017, 11:55 AM ja muutjaks oli 13piisab.)
(21-07-2017, 11:50 AM)13piisab Kirjutas: logistikateenust ega lammutusteenust ma tõesti eraldi ei paku - seda vaja pigem endal sisse osta
manuses veel pildid mõnedest asjadest, mida veel jäätme- või metallikoormasse visata pole raatsinud:
- "Don"-kirjaga (kirillitsas) pump + juhtplokk. Töökord teadmata
- "sdelano v CCCP" kirjaga esituleklaasid (sh üks tinglikut tarbeväärtust omav kopsik) + tagatule klaas
- 2tk üpris viisakat kojamehevart. Pildilolev natuke kehvem isend, mil ˇroostepuremisi, teine on nagu uus (sh vedru)
- Zil kompressor. Olukord teadmata, seisnud kuurinurgas
need asjad mul ikka alles.
Lisaks on üle kaks nn kapitaalset garaazhiust, mida annaks mingit sorti seinamoodulitena kasutada. Mul endal selliseid mooduleid vajavat ehitust ei ole, niiet lähevad praeguse seisuga jäätmejaama. Vanakooli suure luku võtan esmalt ära.
ehk leiab keegi neile mingi rakenduse ja soovib Sakust ära tassida? Manuses pilt, millel on uksed tuvastatavad. Mõõdulöindi panen peale nn nõudmisepõhiselt - hinnanguliselt on 2m kõrged ja 1,5m laiad.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"