Opel Vectra A 2000 4x4 lõppsummuti otsinguil: (kohalik) kaubandusvõrk laiutab käsi...

Olin eelmisel aastal sama asjaloo ees, kui oli C3-paraolümpiale uut summutusmasinat vaja. Forss oleks originaali eraldanud küll, aga 636 euriku eest, mis tundus tiba liig. Sai võetud Saksa EBayst IMASAFi toodang ligi, koos transaga Eestisse läks u. 150€, esmaspäeval ostetu oli reedel näpu vahel. Alla sobis korralikult (väike kustomeerimisvajadus oli mu enda, mitte nende põhjustatud), poolteist aastat hiljem ehk praegu on 80% värvi veel peal, 20% on siis kerge pinnaroostega kaetud. "Negatiivse" poole pealt selgus pärast alla panemist, et ühes püti nurgas, kus erinevad valtsid/otsad kokku saavad ning mida ongi keeruline pidama saada, on imepisike leke, st värvi peal oli näha u. 3-4mm pikkune tahmatriip. Ma ei ole sellise nõelaaugu pärast hakanud isegi keevitusmasinat välja vedama, et sinna punkt peale lasta.

Lihtsalt infoks veel niipalju, et IParts oleks sama tootja sama asja tarninud, aga 250€ ja kahe nädalaga. Ilmselt oleks lihtsalt minu eest EBayst ära ostetud, muud miskit.
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne