06-08-2017, 23:34 PM
(06-08-2017, 20:42 PM)viplala Kirjutas:Olen tähele pannud ,et nende varuosadega on veider lugu . Proovid midagi müüa, on kõigi arvates tegemist mõttetu vana rämpsuga . E-bayst mõnda puuduvat juppi otsides saad aga teada ,et tegemist on hinnalise rariteediga . Huvitaval kombel sain just aastakümneid kiviaia otsas seisnud vraki küljest hulga autentset infot auto algsest ehitusest.(06-08-2017, 18:46 PM)Ferry Kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=UoZEuhQUby8
Kolmekümnendate Mercedesed hoiavad hinda nii ,et vanaraua juttu pole mõtet heietada. Vähemalt doonorautona või varuosadena on masinale kindlaslti huvilised olemas .
Täpselt!!! Hind sellisel peldikul on just nii palju, kui palju sealt varuosi on võtta. Ja nüüd loe varuosade summa kokku mis sealt on võimalik müüa. Kõik ülejäänu on puhas rämps. Doonoriks sobib ka tahvel plekki paremini kui see sitahunnik. Ainus väärtus mis seal üldse võib olla on dokid ja mõni üksik detail. Aga osta ära ja hakka restaureerima, või müüma... proovi peldiku väätust suurendada... saad nii rikkaks, et ei jõua pappi koju tassidagi enam.
Aga osta ära ......Minu poolt läbikäidud tee ,olen ostnud ja asjatundmatuna ka alt läinud .Olen ostnud ja samas ka päris põnevatele asjadele sattunud.
Üritan ka peldiku väärtust suurendada ,aga selle rikkaks saamisega on lugu pisut keerulisem . Reeglina saab müües tagasi alla poole restuareerimis projektile kulututaud rahast . Tavaliselt asi nii kaugele ei lähe ja raha saab enamasti otsa juba keretöödega .Samas on ka erandeid,mis teevadki elu põnevaks