07-08-2017, 04:14 AM
(07-08-2017, 00:37 AM)stihl Kirjutas: Vaidlen vastu, sa naljamees.
Aeg on vahepeal edasi läinud - plekikuningad saksas näiteks teevad sulle suvalise sõiduauto suvalise tiiva vms valmis (raha eest muidugi) ja nad ei taha su saasta näidiseks.
Sest nad teavad, kuidas see välja peab nägema.
Ntx tiiva tegemiseks neil stantsi ei ole, aga nad teevad eraldi tükid ja keevitavad serv servaga kokku. Väljast ei saagi aru, kus keevitus on. (haljal plekil), sees jookseb peenike sirge sinakas ühtlane joon. Ja see joon tundus nii ühtlane ja sirge, et kahtlane, et inimene selle tegi. Tiib istus autole külge paremini, kui tehase originaal...
Näidis Sulle ka, esitiivad custom made (mina ise ei saanud tiibade tegemisega hakkama, kuna mul on ilmselt rohkem pöidlaid, kui 2):
ja kui sakslane ei küsi itaalia autole pleki tegemiseks näidist, siis saksa autole ta ei küsi ammugi mitte.
Ja ma kahtlustan, et neil käib see nii, et lihtsalt tuleb see detail kuidagi arvutisse saada, kes pritsib välja siledate tükkide joonised, annab näiteid, kust mida painutada, siketada või englishwheelida ning keevitab ise pärast ülitäpselt kokku.
Meil ei ole siin " Saksas". Jah,ka silma ja pildi järgi on võimalik uus asi teha. Aga see pole see. Kui sul ikka on originaali järgi tehtud asi siis kuidas saab see kehvem olla? Ja kui arvad ,et asi nii lihtne,et iga matsi õuest saad korraliku Mersu jupi järgitegemiseks..... jäädki otsima. Ikka oma räbalad on kõige kindlamad.
See et neil näidist vaja ei lähe,ju siis on neil omal juba asi selge ja käpas. Meil kahjuks selliseid võimalusi pole(minu arvamus lihtsalt ja see ei pruugi üldse tõsi olla). Minul vähemalt pole. Mul on haamer ja nukataga üks porine koht... Ja mis mõtet on siis sellel taastamisel,kui kõik mujal lasta teha. Terve auto võiks ju lasta saksas teha. Aga sellel pole mõtet ju. Siis võib juba valmis auto osta. Ja kokkutulekul igale küsijale öelda,et näe,saksast ostsin.....