09-08-2017, 11:51 AM
(08-08-2017, 12:29 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas:(08-08-2017, 09:34 AM)s2si Kirjutas: Kas leiunurk pole mitte niiöelda headele või huvitavatele pakkumistele viitamiseks, mitte oma kola reklaamiks?
Kes see ikka muu oma saba tõstab kui ise peab tõstma. Kas see oleks siis parem,kui panen asja müüki ja saadan sõbrale lingi..... kes siis selle üles paneb. Ja kas ma pean siis piinlikust tundma,kui keegi minu müüdavat kaupa leiab ja arvab,et äge..... Ja mõni võib jälle omakorda leida,et jälle minu sõber......reklaamib minu asju. Jube.
T.
Käes oleva teema esimeselt leheküljelt selline tsitaat
(30-01-2007, 14:46 PM)13piisab Kirjutas: käesolev teema võiks endas sisaldada viiteid (kolmandate osapoolte) huvitavate kulgurite müügile. Otseloomulikult ei mahu siia siiski Ford Sierrad, Opel KadettE-d, "kärbses*ta-pleki-eemaldajad-laualambijuhtmelt" ning muu rämps. Samas märgates mõnd oksjoni/lõpumüüki, millel pakutakse nt garaazhiinventari või vanemaid-rariteetsemaid kulgureid, siis võib ju siin teemas teada anda. Kaup asugu siiski Maarjamaal - ebayd ja analoogid jäägu siit välja.
Mitte, et ma tahaks öelda, et kõik eelnevad oksjoni lingid viitaksid rämpsule aga märksõnaks on "kolmandate osapoolte" ja "vanemad-rariteetsemad". Nõukaaegsed harukarbid, lülitid jms ei paku vist kellelegi eriti pinget, või kui siis ainult näpuga torkima minnes vooluvõrku ühendatuna. Samuti on viited ainult linkidena ja et teada saada, mis selle taga peitub peab ju kogu selle asja läbi klikkima. Sellised oma asjade reklaamid võiks ikkagi müügikuulutuste rubriiki käia lõppkokkuvõttes.