15-08-2017, 01:59 AM
(14-08-2017, 22:55 PM)kass Kirjutas: Minul näiteks on kuupalk ja müüsime mõni aeg tagasi ESAB-i vanu aparaate 100.- € hinnaga, aga - need on otsas! Siin foorumis on mõned keevituse ala spetsialistid ka olemas, aga kui Sa juba mingit moodi keevitada mõistad, elektroodiga näiteks vms, siis ära oota siit mingisugust absoluutset tõde, küllap saad keevitatud igasuguse odavamaotsa aparaadigagi, vahet erit pole... ah jaa, mina isiklikult keevitada ei mõista, või noh, na pole proovinud, vb oskan ka. Näpuga näidata ja kihistada, seda küll, seda ma mõistan hästi, ilma mingi võltstagasihoidlikuseta...
Ma ei ole ka keevitaja, lasen omatarbeks ühe ballooni co'd aastas max. Kunagi sain proovida ühte ESAB'i keevitust, toodeti seda äkki 80 lõpp või miskit sinna kanti. Kahekordne kast oli ratastel. Kõrval olid Kempi tipp keevitused. Kõik need keevitasid ülimalt hästi aga... ESAB'i traadi hääl oli nii pehme, et sellele ei saanud vastu ükski teine keevitus. Lihtsalt selline surina moodi zzzzzzzzzzzzz, kui näiteks need Kempi tipp teh lasid praksudes. Kes on kuulnud see teab.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!