15-08-2017, 11:02 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-08-2017, 14:23 PM ja muutjaks oli Basilio.)
(14-08-2017, 23:07 PM)Kult Kirjutas: Kui nõudmised keevitusele on nii väikesed, siis pole mõtet nii kallist aparaati osta, 300 eurine teeb sama töö ära.Ühinen arvamusega. Endale ostsin kevadel selle:
https://www.pmkaubamaja.ee/index.php/et/...g-mma.html
Pildil on vana mudel, poes müüdav uus on edevam. Kasutanud olen siiani vähe, aga olen rahul. Gaasi proovinud ei ole, katsetuseks panin täidistraadi sisse ja toimetab küll. Elektroodi proovisin ka ära, täitsa OK. Kuna võrdlusmoment puudub, siis hinnata ei oska. Olen iseõppinud pühapäevakeevitaja ning siiani läbi ajanud tõelise pasaga, millel puudub igasugune reguleerimisvõimalus. Sellega võrreldes tundub uus vabrikukeevitus nagu ulme(raske õppustel, kerge lahingus!) ja koduses majapidamises paar korda kvartalis törts keevitust kuhugi lasta on sellisest masinast küll ja veel. Kui oleks tagataskust veel 400 EUR võtta olnud, saanuks TIG võimekuse lisaks. Kaasasolevad tarvikud nagu käeshoitav mask, šlakihaamer jne on küll paras lastele jagada. Need peaksid ikka endal olema ja korralikud.
Küllap on elukutselised autokerede ja laevakorpuste keevitajad juba paja tulele pannud, et mind seebiks keeta...

Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.