28-10-2017, 12:15 PM
Õliga seoses pealt näinud sellist olukorda... Äsja Saksamaalt toodud autole pandi enne "pärisõli" sisse spetsiaalne loputusõli. Ja peale 100+ km sõitu (juba "õige" õliga) arvas vända tagumine tihend heaks lekkima hakata Jama kui palju...
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida Millega isoleeritakse tänapäeval elektroonikadetail radiaatorist/korpusest nii, et soojus kanduks üle, aga vool mitte? No näiteks, kui npn transistori kollektor on ühendatud transistori kestaga, kuid radiaator/korpus peab olema ühendatud miinusega. Vanasti kasutati vilgulehte, aga tänapäeval?
(27-10-2017, 20:28 PM)aavu Kirjutas: Hiljuti keegi otsis ahjuust, siin lausa klaasidega: https://osta-ee.postimees.ee/klaasiga-ma...src=searchMina otsisin ja sain Vastavasse teemasse panen varsti pildi ka. Samas nägin vanarauaplatsil just sellist ust, millel klaasid olid katki. Kas keegi müüb/lõikab sellisid klaase? Päris tavaline aknaklaas see vist ei ole?
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida Millega isoleeritakse tänapäeval elektroonikadetail radiaatorist/korpusest nii, et soojus kanduks üle, aga vool mitte? No näiteks, kui npn transistori kollektor on ühendatud transistori kestaga, kuid radiaator/korpus peab olema ühendatud miinusega. Vanasti kasutati vilgulehte, aga tänapäeval?