06-05-2004, 10:33 AM
no siis on minul küll vedanud. minu kaasa on nõus isegi mõnda detaili bensiiniga puhtaks nühkima. kõik laadad ja üritused käib truult/vabatahtlikult kaasas ja küsib iga sumbuti kohta, kas see mu 56-le sobib
(muide uskumatu, aga kurtnast leidis just tema mulle uued leegitorud).
paari päeva pärast vormistan ühe musta 24 enda nimele, aga ta jõudis juba ühe sellise tagavaraosadeks kaubelda. tuli ükspäev koju ja teatas, et on vaja järgi minna... mingi puuriida sees pidi olema, aga ta lubas tõsimeeli veerand tunniga selle välja kaevata.
ja kui kuskil vastavat kirjandust näeb, siis helistab ja küsib, et kas see on mul juba olemas. ja raha kohta arvab ta nii, et mõni mees teeb suitsu, mõni võtab napsu; parem siis juba midagi vana ja huvitavat osta, peaasi, et toit ei jääks ostmata.
halb asi on see, et keeldub külgkorvis reisimast.
(muide uskumatu, aga kurtnast leidis just tema mulle uued leegitorud).paari päeva pärast vormistan ühe musta 24 enda nimele, aga ta jõudis juba ühe sellise tagavaraosadeks kaubelda. tuli ükspäev koju ja teatas, et on vaja järgi minna... mingi puuriida sees pidi olema, aga ta lubas tõsimeeli veerand tunniga selle välja kaevata.
ja kui kuskil vastavat kirjandust näeb, siis helistab ja küsib, et kas see on mul juba olemas. ja raha kohta arvab ta nii, et mõni mees teeb suitsu, mõni võtab napsu; parem siis juba midagi vana ja huvitavat osta, peaasi, et toit ei jääks ostmata.
halb asi on see, et keeldub külgkorvis reisimast.