05-12-2017, 18:05 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-12-2017, 18:07 PM ja muutjaks oli zazik.)
(03-12-2017, 23:40 PM)13piisab Kirjutas:(03-12-2017, 02:08 AM)zazik Kirjutas: Milliste paberitega peaksin ennast varustama enne MNT büroosse laiama minemist?Igati loogiline on ju küsimust küsida teiselt osapoolelt?
https://www.mnt.ee/et/poordu-maanteeameti-poole
(või büroo kontaktid)
Minu küsimus neile:
Tsitaat:TereVastus:
Küsimus järgmine: Minu auto registritunnistusel on mudelinimetus valesti kirjutatud. Sooviks selle korrektseks muuta.
Praegu on registritunnistusel mudelinimetuseks märgitud Belett, õige oleks Bellett.
Milliseid tõendeid või dokumente oleks vaja, et see viga õigeks parandada? Ega selline toiming ei eelda auto ettenäitamist? Auto registrikanne on hetkel peatatud.Kas selle toiminguga kaasneb ka mingi riigilõiv, eeldusel, et samaaegselt oleks plaanis vahetada autol numbrimärgid ja vormistada omanikuvahetus?
Lugupidamisega,
Martti
Tsitaat:
Tere
Sõiduki andmete parandamiseks on vajalik sõiduk kontrollida. Andmete parandamisel omanikuvahetusel lisa riigilõivu ei kaasne.Turvalist liiklemist soovides
Aivar Tumanov
Maanteeameti klienditugi
Telefon: 620 1200
www.mnt.ee
Kas vastus oli piisavalt informatiivne?
Mina ei nimetaks seda vastust piisavalt konkreetseks. Kuna midagi sarnast oli eelneva kogemuse põhjal aimata, siis ma väga ei kiirustanudki sealt küsimisega.
Eks ma pean siis ilmselt protseduuri kordama, proovin seekord aeglasemalt kirjutada.