orissaare tsiklilaat

Lugupeetud kodanikud kui see \"ettevõtmine teile nii vastumeelne on siis PALUN ÄRGE OSTKE SEALT seda \"paska\"(kui see ikka pask on...)ja ärge reklaamige selle \"pa..müüja \"ettevõtmisi.
Vaadake asja näiteks selle nurga alt
:1.Kui palju maksab sellise äri püstipanek(ruumid,kaup,töölised,maksud,kulud)
2.Kui olete sellise äri püsti pannud siis ikka juu raha teenimiseks(mitte välja andmiseks)seega tuleb asju müüa ning juurdehindlus on kaupmehe vaba voli kas 1 või 1000%
3.Kui on ostjaid \"riigikogulase palgaga\" siis miks peaks odavamalt müüma?
4.Kui te olete saanud petta e. olete ostnud \"paska\" siis on võimalik neid muresid müüjaga kuidagi kindlasti lahendada(kõik on suhtumise küsimus)
Ma ei ole sealt midagi ostnud kuna mulle huvipakkuvat ei leidnud (ühel kiirel külastusel)ma ei ole ka ettevõtja sõber,sugulane ega palgaline.(kui keegi arvab et miks muidu siin kaitsen)
Tegelikult on selline ettevõtmine väga tervitatav ,just seepärast et kogu veneaegne tehnika ja jupindus kokku kogutud(mandrimaal selline pood puudub?)
Paar semu külastasid eelmisel suvel \"soovi poode\" ja olid väga rahu sooritatud ostudega ning emotsioonidega.

Alati on olemas ju valikuvabadus!Ning ka antireklaam on vesi \"soovipoe\"veskile!

M 411 60.a.,M410 60.a.,M401 56.a.,M403 64.a.,
M 424 64.a.,M423 62.a.,GAZ M20 48.a.,Opel Kadett B 71.a.,
Vasta

Sõnumeid selles teemas
orissaare tsiklilaat - Autor: mõlll - 29-04-2004, 20:49 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne