02-01-2018, 23:16 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-01-2018, 23:34 PM ja muutjaks oli isandpauk.)
Tundub nii, et plaatide vahel on kokku 8 dioodi. Toppisin mobiili sinna vahele ja sain mingid pildid.
Aparaadiga kaasas olnud juhendist skännisin sisse skeemi, mis ei vasta masinale, no vähemalt ühtegi kondensaatorit ega drosselit ma seal küll ei näe.
Keevitamise ajal näitas tester alalispinget vastavalt võimsuse asendile:
1. 9,2
2. 9,3
3. 9,6
4. 10,2
5. 11
6. 14,5
7. 15,5
Mõõtsin enne käppa s.t. sinna kastis olevatelt klemmidelt.
Kõik keevised tulid lahti peale viimase kahe võimsusastmega tehtu ja ka siis tatistas aparaat enamuse metalli mööda tuba laiali.
Kui ma päev varem dioode mõõtsin, siis ühendasin trafojuhtmed lahti nendelt kollase kõriga klemmidelt ja mõõtsin üle - kõikidelt klemmidelt käis vool läbi ainult ühes suunas.
Aparaadiga kaasas olnud juhendist skännisin sisse skeemi, mis ei vasta masinale, no vähemalt ühtegi kondensaatorit ega drosselit ma seal küll ei näe.
Keevitamise ajal näitas tester alalispinget vastavalt võimsuse asendile:
1. 9,2
2. 9,3
3. 9,6
4. 10,2
5. 11
6. 14,5
7. 15,5
Mõõtsin enne käppa s.t. sinna kastis olevatelt klemmidelt.
Kõik keevised tulid lahti peale viimase kahe võimsusastmega tehtu ja ka siis tatistas aparaat enamuse metalli mööda tuba laiali.
Kui ma päev varem dioode mõõtsin, siis ühendasin trafojuhtmed lahti nendelt kollase kõriga klemmidelt ja mõõtsin üle - kõikidelt klemmidelt käis vool läbi ainult ühes suunas.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.