03-01-2018, 20:04 PM
Hr. Zazik kirjutatuga mõnes osas nõustun , mõnes osas mitte . Hulk aastaid tagasi , kui oli nädalalõppudel veokitele sõidu keeld Tln. - Tartu maanteel reede õhtul kella 16:00 kuni ? mis ajani pühapäeva õhtul ( ikka selleks , et ilusatest veel ilusamad ja edukatest veel edukamad saaksid segamatult põhja eestist lõuna eestisse end ja oma suusavarustust ning muud demonstreeerimist väärivat näitama ja sama mõnusasti tagasi sõita)/ mis muu võis sellise piirangu põhjus olla ?/ mõõtsin rekkade kiirust Tallin- Tartu suunal , kiirused olid vahemikus 83km/h - 87km/h , seega minu arusaamise kohaselt pole mõtet möödasõitu sooritada , aga minu seekordse kirjutise "vitamiinini" jõuan kohe , nimelt - oli pidev kaubikujuhtide kaebustelaviin teiste kaubikujuhtide peale : see ja see kaubik registrimärk selline ei lasknud mind endast mööda , üritas mind teelt välja suruda ... . Sai siis mõned "ülbikud" peatatud , kaebaja kohalejõudmine ära oodatud , kokkusaamisel olid mõlemal osapoolel "oksad laiali" , kui palusin veidi mõelda , suitsetada üks rahustav sigarett , siis veidi aja pärast üks konfliktis osalenutest läks teise osapoole juurde ja vabandas sõnadega : "Izvini , ja bõl ne prav , izvinite za bezpokoitstve".
Minu ettepanek on : perioodil kui on kohustuslik talverehvide kasutamine on maksimaalne lubatud kiirus kõigile sõidukitele 80km/h , suverehvide kasutamise perioodil 90km/h .
Teedel kaasliiklejate ...ussimise eest arest.
Nüüd "lambist" trahvimise kohta : kui ikka oksad laiali ja "ment" ametnikuga suhtlemisel sõnavaras , võib ka juunikuul asfalt "libe" olla . Nii ütelda , enda sitta tuju kellegi peal välja elada , no pole soliidne ja seda vist ka enamasti ei toimu .
Minu ettepanek on : perioodil kui on kohustuslik talverehvide kasutamine on maksimaalne lubatud kiirus kõigile sõidukitele 80km/h , suverehvide kasutamise perioodil 90km/h .
Teedel kaasliiklejate ...ussimise eest arest.
Nüüd "lambist" trahvimise kohta : kui ikka oksad laiali ja "ment" ametnikuga suhtlemisel sõnavaras , võib ka juunikuul asfalt "libe" olla . Nii ütelda , enda sitta tuju kellegi peal välja elada , no pole soliidne ja seda vist ka enamasti ei toimu .