12-05-2004, 01:13 AM
klaabu Kirjutas:ints, jutt õige.Ok vale jutu ajamine pole tõesti tervislik kuid alati ei pea ju kohe kohale kimama hakkama alati leidub mõni tuttav/sõber kes asjad üle vaataks(kuigi alati pole sellestki abi...)Kui sa oled aastaid juppe/tsikleid/autosid ostnud kuulutuste kaudu siis peaks juu ka mingi kogemus tekkima sest üldiselt on võimalik räägitava jutu põhjal mingi ettekujutus luua müüjast (tavaliselt vastab \"telefoni tõde\" ca 20-30 % ulatuses päris tõele ülejäänud juhtudel on tegu pullikaka ajamisega kas siis väiksemal või suuremal määral...)Müüja kiidab ju alati oma kaupa et sellest lahti saada...(sellist eestit me ju tahtsimegi!?)
AGA.
kui paarsada km maha sõita ja telefoni teel üles kiidetud taastatud sikli asemel vaatab vastu pintslivärvitud ront või suure suuga lubatud vidina asemel õndsa naeratuse saatel mingi muu detail ulatatakse (ilmselt lootuses, et ostja aru ei saa), siis ajab hinge täis küll. müüa võib kõike, aga telefoni teel valeinfo jagamine pole minu arust väga tervislik tegevus.
ma pole ju mingi idioot, kes käib ja mingeid üliodavaid juppe otsib. ma tean täpselt, mida ma tahan saada ja olen nõus selle eest ka vastavalt maksma. kui vaid jutt ja tegelikkus kokku saaksid, siis poleks mulgi selle mehe kohta halbu sõnu.
seega pean oma kriitilist seisukohta vägagi õigustatuks.
Olen minagi sõitnud telefoni juttu uskudes treileriga kohale ja seal selgus et auto mootor&käigukast juba ammu müüdud (tõsi pakkumine oli ülisoodne ja ära tulin koos vrakiga ...\"aga algus oli liiga ilus et olla tõsi\") seegi jama juhtus saaremaal...
Nii et kui midagi pakutakse \"müstilise hinnaga\" siis on vast targem \"külmikust midagi jahutavat mütsi alla poetada ja kaineneda\"
ps.mul pole midagi saaremaa vastu

M 411 60.a.,M410 60.a.,M401 56.a.,M403 64.a.,
M 424 64.a.,M423 62.a.,GAZ M20 48.a.,Opel Kadett B 71.a.,