16-01-2018, 12:48 PM
(16-01-2018, 12:30 PM)TALUPOEG TALUJA Kirjutas: Vaata sõber,mina ei ole kedagi sundinud midagi tegema. Igaüks vaatab kuidas ise hakkama saab oma eluga ja mida teeb.
Vana pasa peal saab veel tükk aega lasta. Selles ei ole kahtlustki. Kas see oleks siis parem soovitus,et pange aga head ja kallist õli oma vanasse mootorisse ja laske see kokku joosta. Kas see on areng?Siin foorumis on palju noori kellel ei ole kogemusi ja teadmisi mis aitaksid vanemat tehnikat pidada ja hooldada. Mina ei pea õigeks,et noori õpetada hävitama oma tehnikat arenemise sildi all. Pigem siis ikka säästma.
Sa unimüts võiksid ise areneda. Mul on kahju,et vanemad ei ole sind kasvatanud arusaajaks inimeseks vaid väikeseks ülbikuks. Võibolla lõpetad siin foorumis oma solvavad märkused teiste inimeste aadressil. Kui muu ei aita siis järsku mõni moderaator paneb sind väheke mõtlema?
Sul pole õrna aimugi mootorist, millele sa seda asja soovitad siis hoia suu kinni.
Sinu puhul jah 5cm sittakihti peal on tänapäeval normaalene venelase mootor. Mõni inimene aga hoiab enda masinad puhtad ja teeb ka remonti. Mõni lausa kapremonti. Kui peale remonti panna vene õli sisse siis palju õnne omaniku lollusele. Õnneks kõik lollused maksab kinni rahakott.
See sinu kogemus --- no ma tean jah selliseid vendasid. Mul maal ka neid hulgim. Kell 10 istuvad poe ees ja libistavad õlut- neil suured kogemused. Ainuke teema ÕNNEKS, et keegi neid enam tööle võtta ei taha. Kui mõne võtabki siis vannub veidi aja pärast tööandja end maapõhja, et sellise geeniuse endale tööle võttis, sest tehnika remont läheb peale teda kordades rohkem maksma.
Ja ole rahulik, Mu vanemad on head inimesed. Nad õpetasid mind, et sita peal elu ei tasu ära. Sinu puhul aga tunnen su lastele kaasa, et neil selline geniaalne isa on, kes ainult sita peal liugu laseb.
Näinud piisavalt pealt neid raipeid. Enamikus kõik utiil ja väärib emexi sõitu. kahjuks ka tänapäeval selliseid geniaalseid kokkuhoidjaid, Turbo mootoritele vanat head kamazi sisse valad, siis võid kindel olla, et mõne aastaga on nookurid kuival ja ülemine mootoripool kokkujooksnud. Kokkuhoid 200euri, remont 2000euri. --- juhuu oleme geeniused.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.