Chrysler Sunbeam 1975

No nii. Hulk aega on möda läinud, panen siia paar rida oma Sunbeamist.Paar nädalat tagasi sai toodud mustamäelt üks sarnane isend varuosadeks.Tegu oli 76 aasta autoga, samuti kahe uksega variant.. Eelmise omaniku jutu järgi oli viis aastat seal seisnud.Kere pole just kõige paremas korras, kuid näiteks mõlemad uksed on veel päris head , samuti pagasniku luuk ja tagatuled. Mootori kohta ei oska midagi öelda, paistab sama, kui minu 1,3 ainult karburaator on vähe teisem Roolilatt läheb kohe käiku, samuti mõlemad esiamordid, esialgsel hinnangul saab veel nendega mõnda aega sõita.Ainult esiosa näeb jube välja, kogu nina on mingi musta värviga üle määritud ja 06 tuled ning 07 iluvõre on külge aretatud, ahjaa, muideks sisepolstrid on suht korralikud, säilinud ion ka tagaiste, esiistmed on vahetatud.Mul enda omal on istmed ja polstrid suht korralikud. Järgmise nädala algul peaksin uued sharniirid kätte saama, siis panen esisilla kokku ja proovin sõita.Mootor läks käima, ja hääl on päris ilus veel.Aga kohe on ka esimene mure tekinud.Nimelt esiklaas.Minu omal pole seda vist kordagi vahetatud nii, et oluliselt läbi ei paista, 76. aasta omal on klaas ise suht vähe kriimustatud, aga ühes kohas on päris sügav täke sees, vist on kivi saanud. Jube ettevaatlik peab olema, et see pragunema ei hakka. Ja alumisest servast on vist natuke niiskust klaasi vahele roninud, see küll ei sega, kuid inetu on. Velgedest niipalju, et sellel 76 aasta omal olid ford fiesta veljed all, pole küll aukude vahet mõõtnud, kuid paistab, et see mure on nüüd ka kadunud. Kui saan, panen pildid ülesSmile Kui kellelgi on veel mingit inffi Chrysler Sunbeami (Avengeri)
kohta, oleksin väga tänulik!
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne