22-02-2018, 11:46 AM
(22-02-2018, 11:10 AM)Mart Laanelepp Kirjutas: Tänud veelkord korraldajatele ja võiks juba teema lõppenuks lugeda, seda pilti ilmselt öösel kohtunikel tulemusi otsustades ei olenud. Järgmine aasta on kindlasti vigadest õpitud ja osalejad teavad mida oodata. Uut punktiarvestust vaadates tundub et on mida oodata, mulle selline arvestus meeldib
Algseid tulemusi tehes kindlasti ei olnud.
Aga nagu ülaltpoolt lugeda võib, sündisid lõpptulemued pika ja kaalutletud protsessi tulemusena.
Minu jaoks ongi arusaamatu just see, et mitme küsimuse vastuseid mõeldi ja tuletati ümber, kuid just see kõige vaidlusalusem küsimus jäeti nii nagu oli. Kui peaaegu võrdselt oli kahte vastusevarianti, millest mõlemaid on võimalik õigeks pidada, mismoodi siis sündis otsus, et pooled vastustest siiski valeks loeti?
Väga huvitav oleks näha ka tulemuste tabeli varianti, mille puhul nii ANO1822w kui ka ANO1829w oleks õigeks loetud.
Et kogu mu jutt liigse vingumisena ei tunduks, mainin ära, et peakorraldajale olen oma kiidusõnad koos konstruktiivse kriitikaga juba isiklikult edastanud. Rada oli super, kontseptsioon (algus ja lõpp samas kohas) meeldis väga. Uute reeglite kohta ei oska midagi arvata, vanad olid harjumuspärased, mina pigem ei muudaks. Ristsõna osas eelistan pigem keerulist lihtsale, lihtsalt rohkem võiks olla vihjeid vastuste asukohale, et ei peaks neid 5 hektari pealt taga otsima nagu Toots rosinaid.