22-04-2018, 14:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-04-2018, 14:58 PM ja muutjaks oli mossepower.)
(21-04-2018, 16:36 PM)HendrikR Kirjutas: Kellegil Ladale sobivaid valuveljepolte ei vedele? Oleks vaja 16tkPärnus sain mina Lada valuveljepoldid Fixusest, Tallinnas pakuks lisaks veel Code varuosad, Volga pood, Pae 49 VAZ varuosapood jne. Code-s on 64 senti tükk ja sellise hinnaga vaevalt et keegi oma vanu polte viitsiks hakata välja otsima kolahunnikutest. Ostma minnes, kindlasti võta originaalpolt kaasa, et keermesammu kontrollida. Pärnu Raunex kauplusest anti mulle täiesti süüdimatult vale keermesammuga poldid kuigi originaal näidis oli kaasas ja selle järgi otsiti. Õnneks kontrollisin ise keermesammu üle originaalpoldi vastu pannes enne kui valesid oleksin hakanud rummu sisse "vägistama".
Võibolla tänapäeval kõik poldid ühe universaalse keermesammuga ja oma viga, et mingit stagnaaegset Lada polti käisin otsimas. Mina kui "tehnikaveaga veidrik" kontrollisin igaks juhuks keerme üle, aga tavaline klient ei tuleks elu sees sellise asja peale. Edasi odavtöökoja hooajaline rattavahetaja Vasja laseks need tuimalt pneumo püstoliga kinni ka ilma et miskit arugi jõuaks saada praeguse massiivse löökrehvivahetustöö raames. Nii et ettevaatust.