23-05-2004, 20:10 PM
Väike kokkuvõte MTÜ Ida Limusiin eilsest ettevõtmisest ehk kuidas soviet classic cars rõõmustasid inglise turiste sõiduga Tallinna kesklinna tänavatel ja kõiki, kes seda kolonni pealt juhtusid nägema ja uudistajad dringipausi ajal htl Viru ees . Lisaks need kümned välismaalased, kes jätkuvalt telefonidega autodest pilti tegid nagu tänapäeval võimalik. Kuna kaks Tshaikat jäid seekord tulemata, asendasid neid hästi Lada ja Gaz-69. Loodetavasti jäid kõigile osalejatele väga lõbusad mälestused. Järgmine sõit toimub 19.06. ja ühe vanalinna ***** hotelli eest, läbi linna ja lõpeb Kadrioru lossi ees. Kohal on ka üks telejaam. Nii et kes tahab oma autot ja ennast mõne aja pärast televiisorist tüdruksõbrale ja sugulastele näidata, andke varakult teada. Muud tingimused on endised.
Lisaks olen väga erutatud, kuna tänu mõnede kallite vanatehnikasõprade kaasabile, õnnestus mul soetada Gaz-3102. Must, vla 1984. Salong ja istmed punasest sametist, praegu liikumisvõimetu aga muidu normaalses korras. Kokkuvõttes - uskumatu lugu ja pikemalt mõni teine kord.
Lugupidamisega
Sm. Tasku
Gaz- 3102, Gaz- 24, Gaz- 21, Gaz- 51
Lisaks olen väga erutatud, kuna tänu mõnede kallite vanatehnikasõprade kaasabile, õnnestus mul soetada Gaz-3102. Must, vla 1984. Salong ja istmed punasest sametist, praegu liikumisvõimetu aga muidu normaalses korras. Kokkuvõttes - uskumatu lugu ja pikemalt mõni teine kord.
Lugupidamisega
Sm. Tasku
Gaz- 3102, Gaz- 24, Gaz- 21, Gaz- 51