18-06-2018, 20:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-06-2018, 20:25 PM ja muutjaks oli veix__.)
(18-06-2018, 15:26 PM)klaave Kirjutas: Nüüd on aga liiklejaid (ka mina), kes kasutavad seda vahet ära ja on teinud selgeks, kui kiiresti tohib sõita oma masinatega, et oleks trahvi vaba liiklemine tagatud. Selleks on erinevaid lahendeid ja eks igaüks ise teab milliseid kasutab. Kui keegi, kellest ma möödun arvab oma spidoka järgi, et ma panen hullu siis palun väga, oma auto spidokaga saad saa mõõta mida iganes tahad aga mitte minu auto kiirust. (Sellise lausega olen ise teinud järgi sõitvale politseile aastaid tagasi selgeks, et kui pole vastavat aparatuuri siis millega ja mida mõõtsid. (Sõnavara oli natuke krõbedam, kuid kirjapilti ei hakka seda panema.) Igatahes minu töö masinal on 100 km/h spidokal veel täiesti trahvivaba maanteel ja nii lihtsalt on.
Nii et kõik taandub hirmule trahvi saamise ees, kiiruse valid selle järgi?
Täpselt 100-ga sõites reaalne kiirus üle 97 ei ole ja enamikud tee ääres asuvad "külmkapid" teevadki pilti alates 97 km/h. Kui politsei tee ääres kiirust mõõdab, siis üsnagi kindlalt võin öelda et võid spidoka järgi 110-ga sõita, ilma et trahvi saaks.