20-09-2018, 21:56 PM
(20-09-2018, 20:47 PM)jurka Kirjutas:(20-09-2018, 13:13 PM)Mihkus Kirjutas: Praktiliselt pole isegi turvakaamerast mingit kasu kui ise pidevalt ei jälgi... Siis juba vajalik korralik turvasüsteem.. Keegi alasse tungib, siis valvekeskus saadab patrullid peale...Maal tuleb lähtuda kui ise ei hoia ,ei aita teised ka!
Politsei ei tee ometi midagi.
ja G4S ei tea ka midagi.Juhtum elust :koer lõugab öösel 3 ajal ,kobin välja ,mingi vennike hoovipeal .Teile on väljakutse.Mulle? Ei teie hoonele,sellele ,näitab minu selja taha majale.Mina ei ole kedagi kutsund kes te olete?
Vend haarab kuskilt helkurvesti ja näitab.No siis asi selge ,naabritel on ju signa paigaldatud.Räägin ,et kõrval majapidamine ja seletan kuidas sinna saab.Kuule tule hoia koera kinni ma ei saa autosse!
![]()
G4S auto sõidab hoovist minema ja mina lähen tuppa .Kuradi peni jälle lõugab!Lähen õue sama vennike kõnnib sauna ümber mis on elamust 5 m kaugusel.Mina olevat ütlend ,et kõrval majapidamine.Nüüd mul taskulamp näpus vaatan siis selle turvaja näkku-no olen näind jah sellist naaberlinnas turvatööd tegemas.Küsin mis nimelisele kinnistule väljakutse on-ei tea meil ainult kordinaadid.Autojuht võtab keskusega kontakti ja selgub ,et ikka naabrite maja.
21 km linnast maale ja vähemalt 15 min objekti tuvastamist.Rotid olid ammu urus ja vaevalt ,et vargadki oleks nii kaua passind.
G4S näidetest mul on sihuke diil nendega, et helistavad enne väljasöitmist objektile. Vahepeal oli mul üks error ja ruumid läksid häiresse kui ise sees olin. Köne tegemiseks kulus 8 minutit ainuüksi. Tea millal se auto kohale jöuaks veel
Team saarlased - https://www.facebook.com/teamsaarlased