Raf-977

ETV väljastas kunagi iidsete lauluvideote kassetid, seal peal sõidab üks ansambel sellise lahtisega puhkama. Ei tule mul see ansambel ega laul hetkel meelde, küll aga see, et see kassett on mul riiulis.
Asi siis neid seinapolstreid teha, rull dermantiini, palju pappi ja mitu purki liimi, ning valmis ta ongi. Istme raamidega muidugi võib raskusi tekkida.
Algselt see vaevalt TOP-ist pärit on, ju ikka taksopargi marsruuttaksode brigaadist ja pruugituna Piritale jõudnud. Lihtsalt selline tunne on?!?! Või vähemalt marsruuttaksona oleks see päris nostalgiline taastada. Kiirabi oleks ka muidugi huvitav ja veel juhul kui istmeid pole niikuinii säilinud.
Ise olen sellises marsruuttaksos reisinud kunagi ja oodanud Tallinnas Viru hotelli kõrval marsruuttaksodroomil dispetšeri lubavat foorituld, et sõita 10 kopsi eest Pääskülla. Pileteid müüs juht rullist rebides ja väljudes tuli pilet silmapilgutuse saatel mootorikatte peale tagasi panna. Peatuse nõude korral tuli mitu ristmikku ette öelda, sest pidurdamine võttis aega. Marsa ise oli hall ja rohelise triibuga ning liininumbrid olid pihustatud valge pleksiklaasi peale ja neid tõstis juht koguaeg valgustatud aluse peal ümber, nagu dispetšer käskis.
Põhimõtteliselt on ju tegu Gaz 21-ga, ainult kere on teine. Igastahes tore liikur!

Tõnu Piibur
5116265
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Raf-977 - Autor: Aspelund - 31-05-2004, 14:19 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne