04-12-2018, 19:11 PM
(04-12-2018, 11:52 AM)ivo86 Kirjutas: See on ju täielik lollus, kui mina pean hakkama tõestama kuskilt infot otsides, et minu autole on tehasepoolt X mõõtu rehvid lubatud.
Mille eest MNT ametnikud siis palka saavad. Kui tehakse vahet 205/55 R16 ja 205/60 R16, no tule taevas appi.
Kui debiilseks saab asi veel minna?
Seda, millised rehvid mul all olla võivad, peabki teadma politsei/mnt jms asutused. Ja kui mina tõestan ära, et nende poolt on tehtud ebapädevat tööd, tuleks minna kahjutasu nõudma minu kulutatud aja jms eest.
Iseasi, kuidas see reaalelus toimib - ilmselt mitte. Ametnikul on ju alati õigus.
rehvi kõrguse erinevus muudab juba spidoka valeks, ja üldjuhul on 205/55 r16 standardi analoog pigem 205/50 R16 ja 195/65 R15.
Miks peavad teised alati sinu erisoove täitma sina tahad teisi rehve kasutada siis otsi ka pakutavad analoogid välja. Tungivalt oma õigusi taga ajades ARKis ei saa midagi - seda ütleb minu kogemus. Selle aja eest mille oled siia tigetsedes kulutanud oleksid juba netist sobivad rehvi analoogid leidnud.
205/60 R16 pigem linnamaasturi kui sõiduka mõõt, ma saan aru, et tahad spidoka nn. 0-i ajada. Ma ka teen seda.
H.