12-12-2018, 19:59 PM
Mina arvan ainult seda, et kommunism on käes, mõnedel. Kuis sul ikka iga kuu laekub pangaarvele 40000€, siis sa pead peadpööritavaid ideid genereerima, et näidata, et sa raha ilmaasjata ei võta. Eksistentsiaalsete probleemidega pole EU juhid paraku võimelised tegelema. EU hakkab üha enam meenutama NL ja mida kiiremini see monstrum laiali saadetakse ,seda enam on lootust homsele.
Võib olla peab endale ka taha kaamera panema, nagu motamees oma sidrunile, siis on peldikusse minnes oht potist mööda sittuda oluliselt väiksem, kiire pilk ekraanile ja tagumik paigas. Mõne aasta pärast eikujuta keegi ilma tagakaamerata sital käimist ette, nagu mota sidruni projektipäevikus mulle selgeks teha püüti.
Võib olla peab endale ka taha kaamera panema, nagu motamees oma sidrunile, siis on peldikusse minnes oht potist mööda sittuda oluliselt väiksem, kiire pilk ekraanile ja tagumik paigas. Mõne aasta pärast eikujuta keegi ilma tagakaamerata sital käimist ette, nagu mota sidruni projektipäevikus mulle selgeks teha püüti.