06-01-2019, 12:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-01-2019, 12:41 PM ja muutjaks oli Wiki432.)
Rataste läbimõõdu kohta täpsustus, mida eespool ei tulnud ette mainida: Volvo oli 22,5 tolli ratastega ja pigem täiskõrge, vist oli mõõduks 9/22,5 ja ilma kõrguseindeksita. Ehk siis veidi vast isegi suurema läbimõõduga, kui gazooni 20 tolli 220mm laiust. Gaz 53-l on rehvi laiuseks 240, mis ilma kõrgusindeksita teeb ratta läbimõõdu veidi suuremaks.
Kas ma päriselt-päriselt temaga tööd teha tööd teha tahaks. Vaataks palgapakkumist ja siis otsustaks. Mingit kindlat "ei"-d ei saa öelda. Olen elus niisuguste imelike masinatega sõitnud, et Gaz ei ole neist kõige hullem. Eratöövõtjana teenust pakkuda tõenäoliselt ei saaks, konkurentidel oleks eelis kandevõimes ja sõidukilomeetri maksumuses. Kindlasti oleks mingid niššikohad, aga need oleks nõnda pisikesed niššid, et ei toidaks ära.
Kas ma päriselt-päriselt temaga tööd teha tööd teha tahaks. Vaataks palgapakkumist ja siis otsustaks. Mingit kindlat "ei"-d ei saa öelda. Olen elus niisuguste imelike masinatega sõitnud, et Gaz ei ole neist kõige hullem. Eratöövõtjana teenust pakkuda tõenäoliselt ei saaks, konkurentidel oleks eelis kandevõimes ja sõidukilomeetri maksumuses. Kindlasti oleks mingid niššikohad, aga need oleks nõnda pisikesed niššid, et ei toidaks ära.
Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.