Vanasõidukid Raekoja platsil

PlyVal64 Kirjutas:Piiburiga sama meelt. Midagi pole teha, sakslased on nii ära ruineeritud, et mingi metrsarahva sündroomi siin küll polnud. Kuigi jah, tegemist siis Mustpeade Vennaskonna mingi rakukesega ja mingi omast arust \"siniveresus\" võis ju nendes olla, kuid... On nähtud ikka väga teistsuguseid inimesi, kes vanade ja VÄGA KALLITE autodega sõidavad. See seltskond, kes 4 aastat tagasi Eestit väisas ja osaliselt kogemata ka nädal tagasi oma Bentley\'dega Tartus olid, suhtusid maailma asjadesse ikka väga teistmoodi. nojah, inglastel on Aadu alati lubatud tegelane olnud ja nemad võivad Temast nii head kui halba rääkida aga ülistada ja ebajumaluseks nimetada mitte. Saksmannid ei või aga isegi koerale käpaga tervitamist õpetada - lähed vangi. Eks siin ongi see vahe. No ja ma tahaks näha, mis nägu teeksid Saksmannid Soomes, kui neile sealne Viking seltskond oma autode ja SS-mundritega vastu tuleb? Soomet nüüd Saksmannid metsaelanike maaks kindlasti ei pea. Aga Vikingi vennad olid Külmapargis kõvad tegijad, oma vabameelsusega lõid vähemalt mindki pahviks. Probleem on ikka neis endis, jobud on. Aga joburlus ei ole nende süü...

Külmapargi Wikingi-vendade vabameelsusega oli nii et sellest tuli hiljem muuseumile jama - järgmisel päeval saadeti Kaitsejõudude Peastaabist mingi asjapulk inspekteerima et mis mustades mundrites mehed siin kõndisid, mis lahing jne. Ilmselt keegi pealtvaatajatest koputas sest kohale olid tulnud ka mingid isehakanud SS-lased. Paraku on muuseum teatud määral avalik-õiguslik asutus ja peab kinni pidama ühiskonnas valitsevatest meeleoludest aga meie ühiskond ei ole veel päris küps, vähemalt mitte niikaua kui võimul on valdavalt endised kommunistid. Tavainimesed ei tee veel vahet SS ja Eesti Leegioni vahel, nende meelest on kõik SS-lased kõrilõikajad ja jutul lõpp. Mina ise olen mõistagi teist meelt (olen see \"sakslane\" kes sõitis sel üritusel mootorrattaga).

Vasta

Sõnumeid selles teemas
Vanasõidukid Raekoja platsil - Autor: Aspelund - 31-05-2004, 11:43 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne