25-01-2019, 16:13 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-01-2019, 16:37 PM ja muutjaks oli PlyVal64.)
(25-01-2019, 15:13 PM)PlyVal64 Kirjutas: Peaks päriselt neile kirjutama ja küsima, kuidas siis reaalsus on?
Ma pole pika jutu mees
Helistasin ja rääkisime pikemalt!!! Jutuks siis IronHorse ja metsategu!!!Kõik, mida ma omast peast olen kirjeldanud, vastab TÄNA juba Eestis ja Euroopas reaalsusele ja kõigeks selleks sobib IronHorse suurepäraselt!
Kuna see Hobu elab looduskaitsealal, siis on seal konkreetsed piirangud ja metsateo loal on lausa eraldi kirjeldatud "lubatud vaid raudhobuga" jne! Tartus käisid välja vedamas, sest Linn keelas traktoritega Looduse lõhkumise! Jne. Euroopas läks müük üles, kui Alpi mägikarjamaadel heinavedu lubati VAID roomikutega jne. See on juba tänapäev anno 2019!
Perel isiklik mets üle naabrite maade 2 kilti, selle maa toob Peremees jalutades oma kütte ära. Kes lubaks üle oma maade roppu lõhkuvat ratastraktorit või ATVd???
Nagu kõigel, on igal masinal head ja vead aga loodussäästlikuks iseenda metsa majandamiseks, kui eesmärk ei ole ropu raha kiire tenimine, on see ideaalne aparaat! Jah, on kallis osta aga odav pidada (kui ise linte rumalusest ära ei lõhu jne) ning kõik selle, mida lubatakse nii tekstis kui videotes, teeb ta ära! Reaalne koorem kuni 1tm toorest, üle selle ei jaksa-kaevub Maa sisse. Neil ei ole seda originaal-haagist, on tavaline ATV oma. Ideaalne riist talvel ja suvel, kevadise sulava keltsaga jätab ikkagi ka jälgi aga kaugelt mitte nii hulle, kui teised alternatiivid.
edit PS: Peremees ütles, et seda "tasub" osta siis, kui on pikem plaan ja järeltulevadki põlved tahavad metsas toimetada. Et ostadki nagu pärishobuse aastakümneteks. Nendel siis aastast 2011 ja Eestis väga palju rohkem neid polevatki. Mõned kasutatud on toodud, mida on viidatudki, ja suures piires kõik.
Lubasin märtsi alguses helistada ja päevaks sulaseks minna. Nüüd tekkis juba reaalne ja veel tõsisem huvi! Mõistlik talumees - rääkis asjast! Ahjah, korra olevat mingi linnamees ka käinud vaatamas - kingadega tuli ja imestanud, et peab lumme astuma - ja siis ostnud ikka ATV. Edevus on oluline "kingamehe" jaoks.