26-01-2019, 03:11 AM
(25-01-2019, 09:50 AM)honkomees Kirjutas: no põhjusmõtteliselt on ju Priidul õigus enamikes küsimustes, enamik unistusi arusaadavad ja nende mitterealiseerumise põhjused ka. Samas väga paljud ei taha endale tunnistada, et eitavad igasugu moodsaid masinaid jms vaid majanduslikel põhjustel, samas oleks kõige odavam teha ikka labida ja kirvega kõik kodused tööd, mahtusid arvestades on see ju võimalik ...
See, et ta oma seisukohti kaitseb, on ju tore, lisaks viitsib välja otsida hunniku igasugu viiteid tehnikale, mida ise poleks küll hakanud otsima. Isetegija vs moodsa tehnikaga hobitaja, mõlemal on õigus olemasolule ja oma seisukohtade propale, praegu tundub, et rohkem materdatakse ühte ...
(25-01-2019, 16:58 PM)metsakohin Kirjutas: Tõde tõeks ja seisukohad seisukohtadeks, ei tahagi kellegi seisukohti ja tõde ümber muutma hakata. Aga sõim ja teiste inimeste lollideks ja muuks selliseks nimetamine peaks ühest kodumaisest foorumist kaduma. Tänapäeval nimetatakse sellist teksti vihakõneks. Juhtub üks kord, võib mõista, aga seda on olnud päris tihti ja mitmes teemas, seda võib juba nimetada sihilikuks vihaks või mõnitamiseks.
Jah. Saab ju vältida, olen seda ka viimasel ajal teinud, sest tõsiselt võetavat sisu pole kauaks jätkunud.
Absoluutselt nõus!!Kohati ajabki sihilikuks MÕNITAMISKES, sest enne seda on mind mistahes vormis IDIOODIKS nimetatud! Kaadri poolt, kellede oskustest ja teadmistest puudub meil igasugune aimdus, kes pole vanatehnikale "mitte sittagi" kaasa andnud? Mina olen avalik tegelane oma oskuste, teadmiste ja TEHTUD ASJADEGA, täna jälle teen ja otsustan... Ksf! Honkmees mõistab liini, sina kulla ksf!emtsakohin paugutad "niisama"! Tule mulle külla, ma annan sulle KOHE lihtsalt kogu selle "jama" orgunni üle, tee see asi ära ja siis tule edasi rääkima! Ma võtan vastu SUVALISE nõukatraktisi, oma odava sae ja lähen otsejoones OMA metsa!
Ahjaa, kõik on kõvad targutajad, sittagi teist kasu ei ole!!!
Muuhulgas, JULGETE OMA isikud, elukohad ja nimed avalikustada??? Ülbitsejad olete küll "kõvad mehed", Priit Veskiga vaieldes...? Minguid suvalised lamba-antsud?