25-02-2019, 12:38 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-02-2019, 12:39 PM ja muutjaks oli v6sa.)
(25-02-2019, 12:13 PM)Marko Kirjutas: See meeldimine suretatakse kavalusega välja ja lõpuks viskab üle ning soetad ikka uue.
Mu 10-11 aastat vana Philips hakkas mingi aeg tagasi paarisekundilisi pause pidama. Väänasin muidugi Telial käsa, no ei leia nad midagi. Pärast pikka-pikka meili ja chati ja kõnede sessiooni üks helgem pea arvas, et mu telekas ei tunnista autorikaitse uut protokolli, seepärast need pimendamised.
...
See on võimalik ainult juhul, kui telekas ise dekodeerib. Kui pildikasti tuleb juba dekodeeritud pilt SCART võ HDMI kaudu, siis teleka käest ei küsita enam midagi. Ta peab näitama, mida kästakse.
Küll võivad mõned "uuemad" boksid jääda hätta pildi ümberskaleerimisega S-video või komposiitsisendi jaoks. Uusim sitavata karp on mul selline. SCARTi kaudu ei mahtunud pilt jooksma, tuli HDMI peale ümber kolida. Aga telekas jälle ei taipa HDMI peale ärgata, SCARTi pealt ärkas kenasti.
Aga mind väga ei sega - AK saab vaadatatud ja filmid plaadilt-arvutist ka. Plasma pilt on ikka ilus, kui FHD sisu ette anda. Sitavatast peale looduse muidugi muud FHD-s vaadata ei ole.