27-02-2019, 23:34 PM
Täna sai proovitud neid uusi synergic pulse masinaid(3f). Krt on ikka head küll. Ja seda CuSi traati laseb pulse peal ikka kordades paremini kui ilma. AL-i ja roostevabat lastes pidi vahe veel rohkem märgatav olema. Õhukest plekki tavalise traadiga lasi ka pehmemalt ja pritsmeid kõvasti vähem. Traadi otsa puhastused ja hot/softstardid ning ma ei tea mis kõik veel. Loomulikult võib nüüd öelda,et on seda kõike tarvis ja saab ju vanaga ka. Aga krt ennast piinata kui saab paremini ja oluliselt mugavamalt (vist hakkan vanaks jääma). Proovisin siis GYS Neopulse 300 ja Kemppi Kempact Pulse 3000.
Midagi ei ole öelda,aga asjad on 13a(mu praeguse väga lihtsa agregaadi vanus) ikka meeletult arenenud.
Midagi ei ole öelda,aga asjad on 13a(mu praeguse väga lihtsa agregaadi vanus) ikka meeletult arenenud.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)