27-03-2019, 19:36 PM
Suur tänu tagasiside eest!
RMK-st saab seemneid ka alla kilo tellida. Ootan pakki.
Miks ma seda teen?
Mulle meeldib metsas käia.
Nagu hobiaednik ikka.tellisin tellisin ka üleelmine aasta portsu taimi,millest enamus hakkas ilusasti kasvama.
Eelmisel aastal samuti,aga kasvama jäid ainult väga vähesed.
Moraalne kahju oli palju suurem kui rahaline.
Sealt siis tekis ühel pea 50 aastasel taadil mõte ,et prooviks ise kasvatada ja äkki näeks veel endast pikemaid puid!
70.ndate lõpus tehti siinkandis maaaparandust ja vanade taluaegsete kuivenduskraavide otsad maeti kinni.
Eelmisel aastal sai tellitud kopp,mis need uuesti lahti kaevas,et vesi saaks metsa alt korralikult kraavi voolata.
Ja loodan ,et sai parem kui varem.
Osalt on tegemist vanade heinamaadega,kus puud või põõsad kasvavad kuidagi ebaühtlaselt.
On ka üks endine lambakoppel,kus ei taha isegi pajuvõsa kasvada.
Olen proovinud mullapalliga umbes 10 cm kuusetaimi ümber istutada,kahjuks jääb kasvama 10-15 %
Tammed kasvavad minu metsas ise.
Mulle nad meeldivad ja las kasvavad. Kuigi on mulle öeldud,et mis sa seda võsa kasvatad.
Hetkel mõtted sellised,et kopsin laudadest lava kokku,saab ju alguses ka kile peale panna.
Proua mind vaevalt kuusetaimedega tomatite ja paprikate vahele lubab.
Külvirea vahe võiks äkki mingi 5 cm olla?
Muld on põllul suht savine ja raske,aga kartul,porgand jne,kasvavad päris hästi kui hoolitseda.
Kas peaks tooma kottidega turvast lisaks,et pinnas liiga rammus poleks?
Tänud veelkord kõigile!
Sain palju targemaks !
RMK-st saab seemneid ka alla kilo tellida. Ootan pakki.
Miks ma seda teen?
Mulle meeldib metsas käia.
Nagu hobiaednik ikka.tellisin tellisin ka üleelmine aasta portsu taimi,millest enamus hakkas ilusasti kasvama.
Eelmisel aastal samuti,aga kasvama jäid ainult väga vähesed.
Moraalne kahju oli palju suurem kui rahaline.
Sealt siis tekis ühel pea 50 aastasel taadil mõte ,et prooviks ise kasvatada ja äkki näeks veel endast pikemaid puid!
70.ndate lõpus tehti siinkandis maaaparandust ja vanade taluaegsete kuivenduskraavide otsad maeti kinni.
Eelmisel aastal sai tellitud kopp,mis need uuesti lahti kaevas,et vesi saaks metsa alt korralikult kraavi voolata.
Ja loodan ,et sai parem kui varem.
Osalt on tegemist vanade heinamaadega,kus puud või põõsad kasvavad kuidagi ebaühtlaselt.
On ka üks endine lambakoppel,kus ei taha isegi pajuvõsa kasvada.
Olen proovinud mullapalliga umbes 10 cm kuusetaimi ümber istutada,kahjuks jääb kasvama 10-15 %
Tammed kasvavad minu metsas ise.
Mulle nad meeldivad ja las kasvavad. Kuigi on mulle öeldud,et mis sa seda võsa kasvatad.
Hetkel mõtted sellised,et kopsin laudadest lava kokku,saab ju alguses ka kile peale panna.
Proua mind vaevalt kuusetaimedega tomatite ja paprikate vahele lubab.
Külvirea vahe võiks äkki mingi 5 cm olla?
Muld on põllul suht savine ja raske,aga kartul,porgand jne,kasvavad päris hästi kui hoolitseda.
Kas peaks tooma kottidega turvast lisaks,et pinnas liiga rammus poleks?
Tänud veelkord kõigile!
Sain palju targemaks !