31-03-2019, 20:46 PM
(31-03-2019, 13:17 PM)A.V.S.K Kirjutas:(31-03-2019, 13:05 PM)vwt2 Kirjutas: Mõtle parem sellise peale(https://www.osta.ee/index.php?fuseaction...=120887625) -juhul kui voolu on.
Tänan, aga liiga kallis.
Ma keevitan haruharva..
Ei tasu ära.
Minu piir ongi ca 500.
Aparaat enamus ajast seisaks. Jah uhke oleks küll. Aga samas garaazis 380V pole, suvilas on, aga seal mul töökoda või garaazi pole.
Kuur ainult.
Nojah, ahvist inimeseni evolutsioon. Eelnevad pooletoobistele keevitustele kulunud summad, pluss veel nüüd see 500.-. Teeb kokku juba arvestava raha, mille eest oleks kohe korraliku nimega asja saanud.
Ma ise selle sama tee läbi käinud ja tean seda kuratlikult hästi.
Keevitan harva, ei tasu ära ja liiga kallis. Selline Kemppi teenib ilma probleemideta mitukümmend aastat hobikasutuses. Jaga see raha ära nende aastate peale.
Samas olles omanud ühte Longweldi Hiina inverterit, millel kahe aastaga kondensaatorid sees punni läksid...
Ei tule see "pulli" pärast odava hiinaka ostmine kokkuvõtteks küll kuskilt otsast odavam. Võib ju öelda, et uus asi ja kaks aastat garantiid. Aga hobi korras mõned keevitused aastas ja ikka paarsada raha läinud.
Kui muidugi tööstusvoolu võimalus puudub, siis see Kemppi ei sobi. Aga neid on ühefaasilisi ka.
Mõnisada raha juurde ja leiab ka uusi nimega asju.