11-06-2004, 14:53 PM
Küllap on ka vastupidiseid case. Ma vaidlesin kunagi päris pikalt ühe tudengiga, kes sõitis ringi Kawasakiga, millel olid vene ratta paberid. Tema argument oli, et kuna ta on vaene tudeng ja Eesti riik koorib talt selle masina legaalsel arvelevõtmisel mitu nahka, siis on tal õigus nii ringi sõita. Lisaks oli tema argument selles, et politsei ei saa vahest aru (siklil kirju pole), seega pole probleemi.
Ma ei suutnudki teda vastupidises veenda. Minu arvamus on, et niikaua, kuni eksisteerib minu poolt kirjeldatud inimesi, kes peavad normiks dokumentidega nikerdamist, eksisteerib ka neid, kes varastatud masinatega ringi sõidavad teiste dokumentidega. Pugeda selle taha, et dokumentideta ratast pole Eestis võimalik arvele võtta, enam ei saa.
Jah, eksitusi juhtub. Üks neist on kirjas selles EPLi artiklis. Mul on aga hea meel, et politsei teeb oma tööd ja tegeleb Eestis tõenäoliselt valede paberitega ringi sõitvate tuhandete masinate legaalsuse kontrolliga.
Asp
Ma ei suutnudki teda vastupidises veenda. Minu arvamus on, et niikaua, kuni eksisteerib minu poolt kirjeldatud inimesi, kes peavad normiks dokumentidega nikerdamist, eksisteerib ka neid, kes varastatud masinatega ringi sõidavad teiste dokumentidega. Pugeda selle taha, et dokumentideta ratast pole Eestis võimalik arvele võtta, enam ei saa.
Jah, eksitusi juhtub. Üks neist on kirjas selles EPLi artiklis. Mul on aga hea meel, et politsei teeb oma tööd ja tegeleb Eestis tõenäoliselt valede paberitega ringi sõitvate tuhandete masinate legaalsuse kontrolliga.
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!