08-05-2019, 18:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-05-2019, 18:17 PM ja muutjaks oli 13piisab.)
Ma olen vaikselt sama mõtte poole kaldumas - et jätaks siiski tasapinna. Ning lükkan vist ikka kanali laiuse kah 1,0m peale - altpoolt õõtsadele lähenemine on ju palju harvem juht, kui autole tungraua allapanek. Pigem olgu ruumi tungraual kui kanali-aval. Ning kui on vaja alt masina servale ligi pääseda, võib ta ju vastavalt kanalile ajada 
muidu ma tungin enamasti just nii, et tungraua all on laud - metall oma kohtkoormusega tänavakivil või betoonil ei meeldi ja pea 20cm kliirensi puhul saab ka vähema pumpamise/kruvimisega masina üles. Või kõrgemale. Kui peaks aluseks veel (kasvu)pinnas olema, on koormust jaotav klots lausa hädavajalik - ilma ei pruugi ratast maast lahtigi saada. Või ei lähe pärast enam alla

muidu ma tungin enamasti just nii, et tungraua all on laud - metall oma kohtkoormusega tänavakivil või betoonil ei meeldi ja pea 20cm kliirensi puhul saab ka vähema pumpamise/kruvimisega masina üles. Või kõrgemale. Kui peaks aluseks veel (kasvu)pinnas olema, on koormust jaotav klots lausa hädavajalik - ilma ei pruugi ratast maast lahtigi saada. Või ei lähe pärast enam alla

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"