29-06-2019, 14:40 PM
(28-06-2019, 20:03 PM)korvimees Kirjutas:(28-06-2019, 17:53 PM)Peeter80 Kirjutas: Ses mõttes on eelarve natuke veniv, et kui on ilmselge et kui panna a'la 200 juurde ja saab oluliselt parema diili siis selle 200 ka leiaks... Ma ei ole nii rikas et 2 korda ühte sama asja osta... Sealt edasi oleks juba enesele raske seda kulutust põhjendada.
Kõige mõstlikum tegevus antud olukorras, oleks ilmselt külastada mõnede erinevate tegelaste värkstubasid. Soovitavalt võiks neil kõigil olla erinevad aparaadid. Vaatad korra pealt, kuulad, mis mees räägib ja lased ise ka väikse õmbluse jne. Kõik, mis siin eelnevalt räägitud, on ju tõsi, aga inimeste vajadused ja ootused on erinevad. Lihtsalt soovituste peale endale kallis aparaat koju vedada, mis ei pruugi sugugi osutuda ootustele vastavaks ei ole hea mõte.
5+ ja lisaks viplalale peeti võib minna aju ei muud ja mida keerukamad funksioonid on masinal seda kukukam remont.mul kah 250A vanakooli trahvoga masin olemas ja kasutan põkal täkuks.orginaal aju perses ja teist korda juba.esimest korda tegi sõber korda,nüüd piinlik viia uuesti.aircom küsis viimati 100+€ ja sellel kah miskine punktimise värk peal.sain ka tööle ilma org ajuta,siit korvimehe käest mingi kiiruse regulkaator,ba-2 akulaadia ja see kooslus isegi keevitas ja kui vaja keevitab ka tulevikus.hetkel lasen enamuse inverter elektrood ja inverter traadiga.mõlemid head kerged masinad ja keevitan seal kus parasjagu on vaja ja ei pea enam nui neljaks garaazi pääsema.keila stokkeris ilusti küsid saad seda telvin inverterit proovida täidistraadiga.olen ka kliendi köögis pliidi raudasi keevitanud inverteriga.vanasti oli veekatel pliidi otsas,nüüd pole vaja laod kive täis alt ja 3-4mm lehest punktidega plaat peale ja elu lill kundel.