30-06-2019, 21:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-06-2019, 22:03 PM ja muutjaks oli veix__.)
(29-06-2019, 12:34 PM)Kult Kirjutas:Proovisin siis ära. Umbes 45 elektroodi (2,5 mm) läks. Omale tundus päris palju kuna üldiselt keevitan nii harva ja väikeseid asju, et varasemalt olen vist umbes sama koguse ära kulutanud aastaga. Keevitasin 3 mm letmetalli ja 20x20 nurkrauda (see vist oli ka 3 mm). Ainult kiidusõnad tulevad nii aparaadi kui elektroodide kohta. Kui peaks tekkima vajadus omale osta, siis ostaksin selle aparaadi küll ja poleks mõtet hakata ka mingeid teisi elektroode katsetama.(28-06-2019, 23:53 PM)veix__ Kirjutas: Lähipäevil kasutan keevitamiseks sellist: https://www.stokker.ee/inverterkeevitus-...1606368859
Ja elektroodideks Omnia 46.
Eks paistab kuidas välja tuleb, keevitan väga harva, viimati hoidsin elektroodi käes umbes aasta tagasi ja varasemgi kogemus on üsna väike, iga aasta pole ette tulnud. Paar aastat tagasi on üks algtaseme koolitus läbitud. Ma ei ole väga kindel, kui palju sellest midagi paremaks muutus, aga mõne tunni sai elektroodiga lastud, võrreldes varasema kogemusega (ka võibolla mõni tund) vähemalt ajalises osas üsna märkimisväärne edasiminek.
Eks annan tagasisidet.
Olen sama keevitust juba 5 aastat omanud ja ei oska midagi ette heita, palju ei kasuta ka - umbes 10 kg elektroode aastas. Alusatsin täitsa nullist keevitamise õppimisega selle masinaga.
Pildil on nurkraud lehtmetalli peale keevitatud. Kokku lasin u. 2 m nurkrauda niimoodi.