06-07-2019, 23:32 PM
Mina olin ja olen edasi see tobu, kes tangib ja maksab toas sulas. Lihtsalt pean seda kindlamaks lahenduseks, kui hakata väljas sularaha automaati toppima. Oli see eelmisel kümnendil, vaja kütet võtta, aga automaat ei võtnud mitte ühtegi kopüüri vastu, proovisin kõik 3 25 kroonist läbi, kõik sülitas välja tagasi. Kaardil ei olnud ka vajalikku summat. Panin paar krõbedat sõna omale habemesse ja kihutasin teise bensukasse. Edaspidi eelistan võimalusel ikka toas maksta, pole vaja väljas külma käes olla. Ja sularahas töötab alati, kaardiga maksan siis kui sula ei ole piisavalt.
Ise ei ole küll kunagi kuhugi pikkadesse kabanossijärjekordadesse sattunud, paar-kolm inimest ja mõni minut ei ole minul tükki küljest võtnud. Lihtsam on tankida nädalavahetusel või hilisematel tundidel. Hommikul teel tööle ei viitsi eraldi tankimise peatust teha.
Ise ei ole küll kunagi kuhugi pikkadesse kabanossijärjekordadesse sattunud, paar-kolm inimest ja mõni minut ei ole minul tükki küljest võtnud. Lihtsam on tankida nädalavahetusel või hilisematel tundidel. Hommikul teel tööle ei viitsi eraldi tankimise peatust teha.
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...