25-07-2019, 23:19 PM
Eks elu on läinud kiiremaks, seda nii enda tegemiste toimetamiste kui ka ühiskonna, ehitiste pideva muutumisega. Kes täna ikka viitsiks kirjutada onu Antsule, et ma tahaks külla tulla ja siis vastust jääda ootama. Hiljem sai juba lauatelefoniga asju aetud. Ootasid õhtuni, siis helistasid, kui joppas oli isik kodus, kui ei ootasid veel ja proovisid uuesti. Kui lõpuks minema said, oligi kõik selge, nii aadressid kui bussiajad. Onu Antsuga suhtluse peale kulus oma kaks päeva kuni kuu. Täna võtad telefoni ja helistad igal ajal, kui vastu ei võta, saadad sõnumi, et olen varsti seal ja stardid autoga Antsu juurde.
Ainus häda on see, et aadressid on eilsest alates 10x muutunud, ehitisi on peale tilkunud, valdu on kadunud, tänavaid tekkiud. Ants on vahepeal elukohta vahetanud ja sealgi on aadress 2x muutunud jne jne. Aga tahaks kohe, sest homme juba uued Antsud ja Marid ootamas ja igasugu muud tegemised. Ma arvan, et ilma gepsuta taksojuht saaks täna kliendi käest peksa lihtsalt, sest isegi need ei jõua nii kiiresti reageerida ja õppida kui kõik ümber muutub. Iga asi omasse ajajärku. Jäägu need kirjad ''kui sa minu tädi näed, siis ütle talle'', telefoniputkad ja atlased sinna kus nad olid ja prooviks kohaneda tulevikuga. Endal kah mugavam ringi gepsutada.
Ainus häda on see, et aadressid on eilsest alates 10x muutunud, ehitisi on peale tilkunud, valdu on kadunud, tänavaid tekkiud. Ants on vahepeal elukohta vahetanud ja sealgi on aadress 2x muutunud jne jne. Aga tahaks kohe, sest homme juba uued Antsud ja Marid ootamas ja igasugu muud tegemised. Ma arvan, et ilma gepsuta taksojuht saaks täna kliendi käest peksa lihtsalt, sest isegi need ei jõua nii kiiresti reageerida ja õppida kui kõik ümber muutub. Iga asi omasse ajajärku. Jäägu need kirjad ''kui sa minu tädi näed, siis ütle talle'', telefoniputkad ja atlased sinna kus nad olid ja prooviks kohaneda tulevikuga. Endal kah mugavam ringi gepsutada.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!