03-08-2019, 10:14 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-08-2019, 11:11 AM ja muutjaks oli v6sa.)
(02-08-2019, 19:07 PM)Daff Kirjutas: ...
Ja üleüldse, ega ma selle masinaga leiba ei teeni. Lihtsalt ajaviiteks nokitsen samal ajal kui mõned oma vaba aega ainult teiste tegemiste mahategemiseks kulutavad.
Nüüd palun viidet: kus ma olen seda pidurit maha teinud? Et ma ei näe sel ühtegi olulist eelist originaaliga, ei ole ju mahategemine, vaid fakti konstanteerimine. Või on siin foorumis lubatud ainult kiitmine ja kriitilised arvamused tuleb endale hoida?
Kurat, mehed, nähke ka muud maailma enda ümber, mitte ärge palvetage vaid oma jumala poole. Ma saan väga hästi aru, et kui kasutada on vaid haamer, siis hakkavad kõik asjad meenutama naelu. Kui ikka majas on vaid põka, siis ongi kasutada vaid põka, hoolimata sellest, et muud masinad võiks igaks tööks üksiti võttes paremini sobida. Aga neid ei ole ja siis teedki põkaga. Nii, nagu mina tarvitan oma hübriidrussi, kuigi ma säärast nikerdist anno 2019 mitte kellelegi ei soovita.
Ma ei tea, kuidas asjatundjatel, aga mul ajas poole hektari kartulite kinniajamine küll saska käised nii kuumaks, et katsuda ei kannatanud. Jah, juhtisin peamiselt piduritega.
Seega ma ootan huviga trummelpiduritega põka kasutajate kiitvaid hinnanguid. Kindlasti on säärase trummelpiduri plussiks klotside hõlbus vahetatavus, võrreldes originaalse linditsüdeemiga. Loodetavasti...
Palju komplekt Eestis traktori kõrval maksab? Netipoe hinda pole mõtet siia toppida, see tuleb reaalselt kohale ka saada. Ja ei kaalu kolm kilo see pakk...