17-06-2004, 11:00 AM
korgits Kirjutas:ei ole ta suur ....mul kodus on pilt olemas sellest .....ja see ei ole metroo !!!! see on peetri merekindluse osa .......lihtsalt laste seas on selline kuulujutt ,et seal liikusid metroo rongid jne jneKuskil saates käidi seal sees(tuletõrjujad,pääasteamet), ja oli küll väga kõrge ja kuju oli poolring( võlv), tehtud oli betoonist ja näitas veel et põrandal olid kanalistasiooni kaevud( luugud muidugi puudu). Tundus olevat rohkem nagu künka all mitte päris maa sees.
Ei saa minna pääskylast paldiskisse..........kõige rohkem saad seal kõndida 300 meetrit kuni tuleb varisenud koht ning varingu taga PEAKS ideeliselt olema vesi mille tase on palju kõrgem kui seal kus sina seisad . Seal käigus iseenesest on vee tase juba ylemunadekui mitte kõrgem !!!
PS: Kõik varingud on saavutatud lõhkamise teel !!!
* korgits sai sealt 300 meetrit detonaatori juhet
Martti Kirjutas:Aga kas see metroo on veel tervik, ma mõtlen et kas teoreetiliselt on võimalik jala minna Tallinnast Paldiskisse maa-alt. Kas on varisemisohtlik või on ka varisenud. Ükskord nägin telekast kui tuletõrjujad seal midagi kustutasid ja sinna sisse läksid, see oli ikka väga suur. Minu tead agab see Pääskülast aga ei tea hetkel kust täpsemalt. Sellest sain juhuslikult teada ühe tuttava käest.