25-08-2019, 22:24 PM
(25-08-2019, 19:11 PM)linnuke Kirjutas: Mina olen oma keevitustel ,kåigil ,trosskåri ära vahetanud teflonkåri vastu.Tross kogub saasta ja tekitab kah sellist effekti. Teflon libedam ja saast lihtsam kätte saada. Minul on toiminud.
Ma terve viimase aasta keppisin ajusid sama probleemiga enne kui asjale pihta sain. Terve viimase projekti keevituskvaliteet läks selle nahka. Vahepeal juba mõtlesin, et keevitus ongi peppus, tee või tina aga korralikku õmblust enam kätte ei saa. Küll laseb sirinal ja siis enam ei lase ja siis laseb jälle ja siis on pooles vinnas jne. Mingi hetk kiilus traat kõri sees kiuksti kinni, siis lõi pildi selgeks. Viskasin uue käpa külge, rippus teine tagavaraks naela otsas, ja keevitus sai täiesti uue hingamise. Aga aastaid keevitad ühe ja sama setiga, ei tule nii lihtsa asja pealegi, et kõri võib seest ära kuluda ja traati hakata takistama.
Plärtsuma hakkab ka sellisel juhul, kui düüs on kulunud, sest läbi düüsi saab traat voolu. Kui traadi otsast kinni võtta ja loksutada ning vaadata kui palju ta seal lopendab... noh üldiselt ei tohiks traat eriti düüsi sees loksuda.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!