11-09-2019, 22:30 PM
(11-09-2019, 21:15 PM)rocker Kirjutas:(11-09-2019, 18:58 PM)Walter Kirjutas: Appi kallid kaimud - päälinn on neegreid täis!
Mõnda aega on silma jäänud neegrid jalgratastel kes veavad mingeid värvilisi kaste mööda linna ringi. Jube kahtlane värk - ilmselt luuakse mingit fortifikatsiooni. Tahaks Baskini stiilis küsida: misasja nad sinna plangu taha ehitavad? keegi ei räägi kaa midagi... Täna tahtis üks roheline auto mulle esitiiba sisse sõita - olümpiavõitja nimi peal ja puha. Lasin akna alla ja tahtsin kogu verbaalse solvanguvara säältkaudu välja paisata aga... neeger vaatas mulle rooli tagant vastu! Vist ei olnud tegu jooksusangariga - aga mine sa tea... Eile jäi üks eravärvides Smart mulle jalgu - käik alla ja keskmine näpp juba sirutus kui... neli pealtnäha tsentner per lärvi kaaluvat mammit toksisid oma nutifööne külma kõhuga!! Kuhu me niimoodi jõuame?! Kaabudega onud seal Olümposel, mis toimub?! Nad mitte ei ole tulemaaaaas (nagu üks laulusalm ütleb), vaid nad on juba siiiin! Kas keegi teeb ka midagi? Mina enam teie poolt ei hääleta.
Kirsiks tordil möödusin koduteel ühe korrusmaja rõdust kus ilmselgete murjanivälimusega tüübid kloppisid vaipa - ilmselt ei läinud käima....
Ei julgegi omme enam uksest välja astuda...
Tõdesin üleeile minagi seda. Sõitsin mööda meie kurikuulsast "talltekist" ülekäigurajal punane tuli. Mõlemalt poolt tuleb üks värviline, tervitavad teinetesit rõõmsalt suu kõrvuni. Ei tea miks aga, mul võttis ka suu muigele, ei tea kas pardakaamera video eest saaks ahistamis/rassismi süüdistuse?
Kas tsurkad tervitasid üksteist jala või rusikahoopidega ?
Vanasti oli rahvaste sõprus Nõukogude liidus , sõjaväes ma nägin küll seda sõprust kuidas armjanid ja aserid üksteisel kõri proovisid läbi lõigata