04-10-2019, 19:26 PM
(04-10-2019, 15:43 PM)13piisab Kirjutas:(04-10-2019, 13:11 PM)indrek1000 Kirjutas:(03-10-2019, 21:19 PM)13piisab Kirjutas: Traadi etteandmisega on kohati nööki (kuigi püüan käpa saba võimalikult sirgena laiali laotada), aga kasutan hiina traati ning praegune rull on masinas vist juba 6..7a olnud - äkki on probleem hoopis selles.
Kogemus järgmine. Keevitus seisis niiskes ruumis ja teinekord ka õues katte all. Tõmbas keevitustraadi natukene rebaseks (läbi vase) ja enam läbi kõri ei jooksnud. Uus Kera peale ja sai edasi teha.
jah - just seda ma silmas pidasin: et ei pruugi olla (puhtalt) masina viga. Silmale ei ole traat küll rebane, aga ilmselt pole ka enam "tehasesile".
olen ka roostes traati läbi lasknud,rullide ette tükk käsna ja täitsa toimis.masinaks miski top mig mitte telvin.sisse panna max mõõdus kõri mis sisse mahub siis veab läbi,mul ka seisab külmas õues millel katus peal ja traadi roostesuse tõttu pole veel midagi keevitamata jäänud.mul muidugi profikäpp mis käib euro pistikuga masinal küljest need pisut paremad kah.stokkerist inverterit ostsin siis kodupoes kus kõik kõiki tunnevad müügimees ütleb kohe mis hää ja mis mitte ja soovitaski just masinat millel käpp käib küljest ära.