22-10-2019, 10:15 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-10-2019, 10:17 AM ja muutjaks oli v6sa.)
(22-10-2019, 08:00 AM)Raigo Kirjutas: Mina ostsin ca poolteist aastat tagasi 482 ja 454 kombo, trellid on ehitanud ära 2 hoonet.
...
Ülekuumenemist pole esinenud - aga väga soojaks on küll läinud .
Ilmselgelt on kasutust vähe ja ilmselt ka riistad nii nürid, et ühe augu jaoks läheb vähemalt 3 päeva.

Muidu oleks ju ammu maha põlenud, nagu siin kodanikud trakse plaksutades väidavad.
Minu oma haiseb ka, aga kuumaks ei lase ja töötab täitsa normaalselt. Kiidan valgustust - on õige koha peal. Siiski on jabur, et mingit säärast asja üldse müüakse komplektis viieampertunniste akudega - pole ime, et maha põlevad, kui mikromootor on otse ühendatud tuumajaamaga. Minu oma viieampertunnisega hakkab haisema 6x140 kruve lastes, pooleteisestega ei hakka. Tõsi, tippkiirus koormuse all on ka selgelt väiksem ja akut tuleb paarikümne kruvi järel vahetada, kuna kiirus hakkab langema. II kiirusega neid kruve lasta ei kannata, kuna kuumeneb väga palju (ka kruvi - võni hakkab lausa puiduhaisu levitama).
Hakkas silma, et Bauhausis oli 199.- eest kiirlaadija ja kaks akut - nii odavalt Makservi letist minusugune neid ei saa. Drell tuleks veel kauba peale.