21-06-2004, 21:59 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-06-2004, 22:12 PM ja muutjaks oli hulgus.)
ints Kirjutas:2. sadolini värvile pead juurde ostma KINNITIT ja LAHUSTIT ,deBeeril on need hinna sees ja vastavasse kogusesse kaalutud!
3.sadolini värvi liitri hinnad ALGAVAD 150.- kuid erinevad sõltuvalt
5.SA EI VÄRVI JU AUTOT IGA KUU UUESTI ET 200-600.-KROONINE KOKKUHOID OLEKS MÄÄRAV.
ps.mina olen juba ammu loobund igasuguste sadolinide,tikkurilladega tegutsemast ja kui keegi on tahtnud neid kasutada siis pea 90% nendest olen suutnud ümber veenda...
Mis asi on Sadolini värvile lisatav kinniti ?
sadolini lahusti on tegelikult tavaline white spirit.
sadolini liitri hind on kõige kallim nn kirss värvi puhul ja kui õieti mäletan, siis oli see 180 eek/l
aastaid tagasi õue peal värvitud M412 näeb veel tänagi piisavalt viisakas välja.
valts:
Nüüd veidi nõuannet vaja.
Sai täna uuritud ja selgus, et seda \"Mipa\" värvi vist ei tehta enam ja seega seda enam saada ei ole.
Sadolini liitrihind 150.-, kuid ühes poes oli olemas säilivusaja veidi ületanud Sadolin, mille liitrihinnaks 50.- Seega kolm liitrit ühe hinnaga. Kuid kas on mõtet riskima hakata????
ära eksperimenteeri värvidega mis vähe tuntud, aasta pärast vaja äkki natuke värviparandusi ja kui siis sama värvi/tooni ei leia, pead terve värvimise uuesti ette võtma.
nn pentaprim värvid tunduvad olema pentaftaal alusel värvid, millega ammustel aegadel nõukogude autoparke üle värviti, ikka korra aastas ja tonn värvi.
aegunud värvi kohta ei oska miskit öelda, ise värvinud 4 aastat riiulis seisnud terve purgiga ja õnnestus st. kui õhku ja suurt külma- sooja ei ole saanud tasub proovida.
jõudu
al, omal ajal kasina eelarvega mitu autot värvinud.